Het menu van deze maand, en de volgende maand:

 


Menu januari 2018

-------------------
 

Salade van mosselen, cherrytomaten, kappertjes en rode uien. aangemaakt met mosterd-dille-dressing. Geserveerd met toast, brood en diverse boters 

-------------------

Tompoes van gepocheerde pangafilet, gevuld met roomkaas en overgoten met een paprikasaus. Met een garnituur van in katenspek gerolde sperziebonen, aardappelpuree en tomatensalade.

-------------------
 

Hete liefde. Dat is een gerecht dat bestaat uit vanille-ijs met warme kersen en een toefje slagroom.

 


Prijs: € 12,50

 


 

 
 
Menu februari 2018

-------------------
 

Vegatarisch courgettesoep, huisgebakken brood met diverse boters en tapenade

-------------------

Kip-cordonbleu met gebakken ananas, gebakken krieltjes, hartige spinazietaart en gemengde salade

-------------------

 

Een hemels dessert van frambozen-sorbetijs, chocolademousse en advocaat


Prijs: € 12,50