Serviceclub Kiwanis kwam uit eten in Rondom Vol. Kiwanis bekommert zich om jongeren en probeert projecten t.b.v. jongeren mogelijk te maken.
Voor onze school is Kiwanis partner in de realisatie van een 'outdoor-fitness'. 

Maak kennis met de huidige medewerkers!

 
Ik ben Samira,
 
Dit is nu mijn tweede week in Rondom Vol, ik denk dat ik er veel kan leren op horeca gebied. 
Ik vind het lastig als het druk is om dan met die stress op te gaan, dan word ik zenuwachtig en ben ik bang om fouten te maken. De reden waarom ik gesolliciteerd heb, is om meer te leren hoe het in de bediening gaat. Omdat ik graag gastvrouw wil worden. Mijn hoogtepunt tot nu toe in Rondom Vol is dat wij mensen kunnen laten zien wat wij kunnen met onze school, wij geven het gevoel alsof je in een echt restaurant zit. En dat de mensen kunnen genieten .
 
 
Hallo ik ben Susan,
 
Ik werk in Rondom Vol sinds januari 2014. Ik vind alles aan Rondom Vol leuk, het is altijd gezellig en meestal hangt er een goede werk sfeer. De bediening vind ik het leukst, maar als ik in de keuken moet werken is het ook niet heel erg. Wat ik minder leuk vind is dat als je gasten hebt en ze maken van die vervelende opmerkingen dat je gewoon beleefd moet zijn. Ik heb bij dit restaurant gesolliciteerd omdat ik weinig zelfvertrouwen heb en met de gasten kan ik dit opbouwen. Mijn hoogtepunt van het werken in Rondom Vol is de bruiloft van Kitty. Het dieptepunt is dat er weinig mensen komen de laatste tijd. Ik wil graag dat er meer gasten komen omdat het dan weer goed loopt en dat is voor ons gezelliger en we verdienen weer wat.
 
Hallo ik ben Romeo,
 
Ik ben drie jaar werkzaam in Rondom Vol. Ik vind het leuk om ervaring op te doen en hoe je het eten netjes op kan maken op het bord. Ik heb gesolliciteerd om er dingen te leren. Het hoogtepunt wat ik heb beleefd in Rondom Vol is dat we met elkaar veel voor elkaar krijgen. Ik zou graag willen dat er meer mensen komen. Want meer gasten meer omzet.
 
Ik ben Francis,
 
In 2013 ben ik begonnen en ben nog een tijdje weg geweest maar ik miste het zo dat ik gevraagd heb of ik weer terug mocht komen. Gelukkig kwam er een plekje vrij en meneer dacht meteen aan mij en dat vond ik erg leuk. Ik vond het erg leuk om te koken voor mensen, en bar staan vind ik ook heel erg leuk. De afwas vind ik minder leuk. Ik heb gesolliciteerd omdat ik graag wilde weten hoe het er aan toe gaat in een restaurant en wilde graag nieuwe ervaring opdoen. De bruiloft van juf Kitty was mijn hoogtepunt in dit restaurant. Ik vond het jammer dat we laatst maar 17 gasten in ons restaurant hadden zitten. Ik zou het leuk vinden dat er meer mensen met ons restaurant bekend waren, omdat ze dan kunnen zien wat wij allemaal kunnen doen en laten zien. 
 
 
Danny,
 
Ik werk al ruim 2 jaar in dit restaurant. Ik vind Rondom Vol leuk omdat ik in 2 jaar al heel veel heb geleerd en de collega’s  zijn super hard werkend. In de stress werken vind ik moeilijk maar daar moet je ff doorheen, dan lukt het wel. Ik heb gesolliciteerd om ervaring op te doen in de horeca.  Mijn hoogtepunt van het werken in Rondom vol is dat de gasten tevreden naar huis gaan. Mijn dieptepunt is dat ik een keer veel hoofdpijn had en weg moest maar ik wou graag doorwerken. Ik wil graag dat meer gasten bekend zijn met ons restaurant, omdat ik dan met meer stress kan omgaan en dat er meer omzet binnen komt. 
 
Mijn naam is Andy,
 
Ik werk pas 3 weken in Rondom vol. Ik vind het leuk om in de bediening te staan. Ik vind het minder leuk als er minder gasten zijn, want dan sta je stil en dan doe je niks. Ik heb gesolliciteerd om een via dit restaurant een mooie overgang te maken naar een mooi restaurant. Mijn hoogtepunt bij Rondom vol is dat ik meteen al in de bediening met 4 borden kon lopen. Mijn dieptepunt is dat ik per ongeluk wijn morste in de bediening. Mensen die ons restaurant wel kennen moeten andere mensen vertellen wat voor top restaurant we hebben op school.
 
Ik ben Monica,
 
Ik ben begonnen in september 2013. Ik vind het leuk om te werken in de bediening. Ik vind het minder leuk dat sommige mensen reageren op een rare manier. Ik wil graag in dit restaurant bereiken om beter met borden te lopen en met gasten om te gaan. Mijn hoogtepunt in dit restaurant is de bruiloft van Kitty. Mijn dieptepunt is dat er weinig mensen in het restaurant waren. Ik wil dat er meer gasten komen omdat het leerzamer is en voor ons is het dan altijd sfeervol. 
 
Mijn naam is : Ezra
 
Ik werk sinds september 2014 bij het restaurant  rond om vol.
Wat ik leuk vind aan rond om vol : ik vind het leuk om te bedienen .
ik vind het minder leuk vind: is dat er weinig gasten deze maand januari zijn.
ik wil hier mee bereiken: dat ik een eigen restaurant kan ga openen als ik groter ben. Mijn hoogtepunt is: dat ik te horen krijg dat ik een goeie gastheer ben.
Mijn dieptepunt is: dat ik 1 keer een flesje bier heb laten vallen bij een tafel.
Ik hoop dat we wat populairder worden.
 
Ik ben Fleur. Ik werk ongeveer 5 maanden hier. Ik vind de bediening heel leuk. Ik vind koken niet zo leuk. ik wil bereiken dat ik beter met mensen kan praten. Ik zou later ook wel in de bediening  willen. Het is altijd wel gezellig. De hoogstpunt tot nu toe was:  100 personen van de senioren raad uit Stedenbroek. Het diepte punt was, glazen laten vallen bij mensen. Ik zou willen dat er meer mensen zou komen omdat er op bijna geen een school een restaurant hebt. Niet zo goeie zoals ons
 
 
Ik ben Jennifer
Ik werk hier sinds september 2014. Ik vind de bediening leuk een ik vind de keuken ook leuk. Ik heb gesolliciteerd om meer met mensen contact te maken. Ik wil er mee bereiken dat ik meer voor me zelf op kan komen. Mijn hoogte punt was, de trouwdag van juf kitty dat ik de verantwoording van een tafel had. Mijn diepte punt was, glazen laten vallen waar mensen bij waren. Dit restaurant moet meer bij gasten bekend zijn omdat het in een school is en dan kunnen gasten denken dat de praktijkschool ook best bijzonder is.

 

 

CATERINGOPDRACHT.....

EEN RECORD!

Afgelopen zaterdag (20 september) hebben wij een record verbroken: we hebben de grootste lunch van Nederland verzorgd, samen met het Martinus College. We maakten maar liefst 900 kaasbroodjes. En ook nog 185 bloemstukjes!

MAART 2014.....mmmmmm, lekker!

   
   

JANUARI 2014! Smullen dus!

 

Het menu van januari! Nieuwsgierig? Reserveer nu en proef het zelf!

November 2013

De maand november brengt wederom gerechten van de bovenste plank. Kijk maar eens:

DSCN0218.JPG
DSCN0219.JPG
DSCN0221.JPG
DSCN0223.JPG
DSCN0224.JPG
DSCN0226.JPG
DSCN0229.JPG
DSCN0230.JPG
DSCN0231.JPG
DSCN0232.JPG
DSCN0233.JPG
DSCN0234.JPG